next up previous contents
Next: Sisältö   Sisältö

Sointu- ja intervalliutelija Soinnuuttelija v1.0

Johan Brunberg

4. maaliskuuta 2001

Tiivistelmä:

Soinnuuttelija on Java Development Kit 1.3:lla kirjoitettu ohjelma sointujen ja intervallien tunnistamisen harjoitteluun. Se sopii mainiosti apuvälineeksi esimerkiksi musiikkiopistojen säveltapailukursseille. Ohjelma osaa kuulustella Teorian ja säveltapailun 1/3 - 3/3 sekä Säveltapailun I:n kuuntelukokeiden vaatimusten mukaisia sointu- ja intervallikokonaisuuksia.

Ohjelmaa voidaan käyttää joko tekstipohjaisena sovelluksena Java Runtime Environment 1.3 -yhteensopivassa virtuaalikoneessa tai graafisena www-sovelmana vastaavan Java-virtuaalikoneen sisältävässä Internet-selaimessa, kuten Netscape 6:ssa.

Johan Brunberg 2001-03-04